Startpagina
Poirier bruidslingerie
    Carnival collectie
    Kousen & kousenbanden
    Penrose collectie
    Wolford collectie
    Push-up & NuBra's
    Petticoats
    Shapers
    Bridal nightwear
    Heren ondermode
Poirier bruidsaccessoires
Bedrijfsgeschiedenis
Contactgegevens
Trouwlinks

Poirier bruidslingerie

Welkom op de afdeling van Poirier Bruidslingerie van Bruidsstudio Yvonne Quispel.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een van de producten, dan kunt u ons mailen. Klik hier wij zullen u van alle informatie per email voorzien.Naar boven


Poirier Bruidslingerie Naar boven

Er is lingerie en er is Poirier bruidslingerie !

Bruidslingerie is geen gewone lingerie maar is speciaal ontworpen om te dragen onder een bruidsjurk. De juiste bruidslingerie zorgt ervoor dat de vrouwelijke lijnen van de bruid worden geaccentueerd, en dat de bruidsjurk, "welke op de ideale maten is ontworpen" volledig tot haar recht komt.Naar boven

Hoe wordt de juiste lingeriemaat bepaald ? Om de juiste lingeriemaat te bepalen zijn twee omtrekmaten nodig, namelijk de omtrek onder de buste en de omtrek over de buste. Met behulp van onderstaande tabel kan de juiste maat worden bepaald.   Voorbeeld Een bruid heeft een onderbustewijdte van 86 cm en een bovenwijdte van 102 cm. De bovenwijdte van 102 cm betekent een C- cup. De juiste lingeriemaat van deze bruid is dus 85C ( of 38C in de Engelse maat ).  
Stap 1 meet de omtrek onder de buste ( onderbustewijdte ) ehn bepaal hiermee de bestelmaat in de tabel ( 70, 75, 80 etc. ).   Stap 2 meet de omtrek over de buste ( bovenwijdte ) en bepaal hiermee de cupmaat die bij de ( onderbustewijdte ) bestelmaat hoort.   De maten genoemd in de grijze vakjes vallen buiten de maatrange van Carnival. Verderop op deze pagina is aangegeven hoe u de beste alternatieve maat kunt bepalen.  


Naar boven


Maattabel Carnival creations Naar boven

De cup-maat is goed, de onderbustewijdte niet.....wat nu ?

Gebruik in dit geval een andere omtrekmaat maar een gelijke cup-grootte.
Belangrijk om te weten als de omtrek groter/kleiner wordt, wordt de cup ook groter/kleiner. In onderstaande tabel is aangegeven welke omtrekmaten dezelfde cup-grootte hebben. Zo hebben bijvoorbeeld de volgende maten dezelfde cup-grootte: 80A = 75B = 70C.

Voorbeeld een klant heeft een torselet met maat 85C gepast. De cup is goed, maar de omtrek is te klein. Deze klant heeft dan een 90B nodig en niet een 90C!. Een 90B heeft immers dezelfde cup als een 85C en is alleen in omtrek groter.Naar boven


De maten met de arcering bestaan niet. Alternatieve maat via tabelNaar boven

De onderbustewijdte is goed, de cup-maat niet.....wat nu?

De cup moet de ( onderkant ) van de buste passend omsluiten. Als er aan boven- en zijkant van de cups vouwen zijn, is de cup te groot -> gebruik een kleinere cup-grootte met dezelfde onderbustewijdte. ( Bijvoorbeeld 70C=70B )

Als de borsten te diep in de cups vallen en niet gelijk aansluiten met de bovenzijde van de torselet, is de cup te groot. Gebruik een kleinere cupmaat of losse push-ups. Er zijn diverse push-ups leverbaar, van push-ups die in de lingerie genaaid kunnen worden tot transparante siliconen push-ups ( zie de link bridal shapers of klik hier ).

Als aan de zijkant en/of bovenkant van de cup de borst eruit wordt gedrukt, is de cup te klein. Gebruik een grotere cupmaat met dezelfde onderbustewijdte. ( bijvoorbeeld 80B=80C )

Als de beugels te ver van het lichaam staan en/of onder de armen drukken, zijn de cups eveneens te klein. Gebruik een grotere cupmaat met dezelfde onderbustewijdte.

De lingeriemaat bestaat niet....wat nu?

De lingerie van Poirier is leverbaar van 70A t/m 110DD/E. Het kan echter voorkomen dat u een maat hebt buiten dit maatbereik of dat een bepaald artikel niet bestaat in de benodigde maat. Mogelijke oplossingen zijn;

Losse sluitingen ( haak- en oogband ) zijn leverbaar die als tussenstuk de ( onderbuste ) omtrek vergroten. Bijvoorbeeld 100A=95B + haak- en oogband.

Gebruik bovenstaande tabel om een alternatieve maat te bepalen. Bijvoorbeeld, gebruik voor 80F een 85DD/E.Naar boven
Naar bovenNaar bovenNaar boven